Termeni şi Condiţii – Cabana Jasmin

Băile Chirui nr.1520/1, Județ Harghita, România

 

Dorința noastră este să vă oferim o ședere placută, o experiență reușită din punct de vedere al cazării, precum și a celorlalte servicii, în acest sens am stabilit câteva reguli de care vă rugăm să ţineţi cont înainte, în timpul şi după sejurul Dvs. la Cabana Jasmin.
Termenii şi condiţiile următoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru cabanajasmin.ro, e-mail: [email protected] și telefon 0728 309397 prin efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici.

 

Oferta de cazare

Prețul personalizat (în funcție de numărul de persoane și perioada sejurului) va fi transmis fiecărui client prin confirmarea de rezervare și se va achita integral la sosire, la predarea Cabanei. Serviciile contra cost solicitate pe parcursul sejurului, se vor achita la sfârșitul perioadei de ședere. Cursul de schimb leu-euro pentru plățile în lei va fi anunțat clienților la momentul efectuării rezervării.

Tarifele de cazare includ următoarele facilități: cabana cu 4 dormitoare, living, 2 băi, bucătărie, 2 terase exterioare și utilizare grill, parcare pentru autoturism, căsuță în copac, jucării, jocuri, leagăne, masă pt tenis de masă, coș pt baschet, darts,etc.

Vă informăm că există conexiune internet, dar semnalul GSM fluctuează.

 

Facilități oferite contra cost

  • Folosirea ciubărului se face contra cost. Intenția folosirii ciubărului trebuie anunțată cu 24 h înainte. Aprinderea și întreținerea focului va fi asigurată exclusiv de personalul administrativ.
  • Lemne suplimentare se pot solicita, contra cost, de la administrator.

 

Copiii însoțiți de părinți, se tarifează astfel:

  • Copiii cu vârsta între 0-6 ani fără pat suplimentar (sunt folosite paturile existente) beneficiază de reducere 100%.
  • Copiii cu vârsta peste 6 ani plătesc tariful întreg pe sejur.
  • Se acceptă animale de companie după o discuție prealabilă cu administratorii și după acordul expres al acestora. Administratorii își rezervă dreptul de a nu accepta cazarea animalelor de companie.

Programul de primire al oaspeților se face după ora 14.

Nu există disponibilitate pentru un pat suplimentar

Conform Legii nr. 15/2016, nu este permis fumatul în interiorul pensiunii. Se permite fumatul doar în spațiile exterioare special amenajate.

Persoanelor cazate nu le este permis să introducă în incinta spațiilor de cazare terțe persoane străine, necazate la Cabana Jasmin , peste numarul de persoane stabilit prin rezervare si peste capacitatea de cazare a cabanei. După o discuție prealabilă cu administratorii, în limita locurilor disponibile – contra cost -se pot accepta terțe persoane.

 

Condiții de preparare a mesei

Cabana Jasmin nu oferă servicii pentru servirea mesei.
Procurarea și prepararea hranei se face de către oaspeti.
Cabana Jasmin pune la dispoziția clienților spații dotate cu toate cele necesare gătitului.

În interior, chicineta este dotată cu :
– vase și ustensile pentru gătit, veselă, tacâmuri, prăjitor pâine, sandwich maker, mixer, cuptor cu microunde, cafetieră, frigider alimente, etc.

În exterior spațiul de gătit acoperit este dotat cu:
-aragaz, sobă și cuptor pe lemne, grill pe lemne, chiuveta-functională doar vara.

Lemnele care intră în costul rezervării, vor fi puse la dispoziția clienților în momentul predării cheilor.
După utilizarea grill-ului, resturile menajere se adună în sacul de gunoi menajer și se aruncă în tomberonul pentru gunoi.
Cabana Jasmin nu comercializează alimente pentru gătirea acestora pe grill.
Răspunderea pentru alimentele gătite revine în exclusivitate clienților care utilizează grill-ul.

 

Confidenţialitate

Cabana Jasmin vă respectă intimitatea. Cu excepţia cazurilor în care legea va cere divulgarea în orice jurisdicţie relevantă, nu vom divulga informaţiile personale unor terţe părţi fără consimţământul dvs.
Notificare pentru beneficiari
Rezervând și transmițând datele personale în vederea efectuării unei cereri de disponibilitate, declaraţi că sunteţi de acord ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi arhivate de către Cabana Jasmin.

 

Program cazare

Ziua cabanieră incepe la ora 14:00 si se termină la ora 12:00 a zilei urmatoare, dar in functie de disponibilitate, prin confirmarea administratorului cabanei, cazarea se poate face si mai devreme.

 

 Modalităţi de plată

Este acceptată plata în numerar sau transfer bancar. Prin efectuarea plății ii sunteti de acord cu conditiile rezervării. La plecare, se va solicita oaspetelui plata serviciilor suplimentare solicitate de acesta și neincluse în tariful de cazare, precum și plata eventualelor daune produse de acesta la Cabana Jasmin.

 

 Conditii de rezervare

  • Disponibilitatea spațiilor de cazare se va comunica de către Cabana Jasmin prin e-mail în urma solicitării de rezervare efectuate online, pe e-mail sau telefonic.
  • Disponibilitatea rezervării se va comunica beneficiarului într-un document transmis pe e-mail, care va conține toate elementele necesare confirmării.
  • Comanda de rezervare va fi confirmată sau infirmată, în scris de către pensiune, în maxim 24 de ore. Suplimentarea sau prelungirea serviciilor cabaniere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare, acestea urmând a fi confirmate sau infirmate de către Cabana Jasmin.
  • Cabana Jasmin se inchiriază pentru minim 2 nopti în weekend si pentru un sejur minim de 3 nopți de Crăciun, Anul Nou, Paște, Rusalii, 1 Mai, Sf. Maria si alte sărbători legale.

Pentru garantarea rezervărilor, Cabana Jasmin solicită o plată anticipată de 30% din contravaloarea serviciilor comandate, care va fi efectuata de solicitant în termen de maxim 48 ore din momentul recepționarii pe mail a documentului de confirmare rezervare.

În cazul platii avansului efectuate prin transfer bancar pentru garantarea rezervărilor, comisioanele bancare sunt suportate de beneficiarul rezervării. Dovada plății avansului si a garantiei va fi trimisă de solicitant pe e-mail [email protected] sau telefon 0728309397, sau orice alt mijloc de transmitere disponibil, în termen de 1 zi de la solicitarea rezervarii.

 

 Condiții de modificare sau anulare a rezervării

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionați care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de Cabana Jasmin.

Pentru a anula o rezervare fără penalizare se va comunica în scris cu minim 14 zile inainte la [email protected] Daca nu efectuati anularea rezervarii, dupa 14 zile avansul de 30% nu va fi returnat. Recomandăm să citiţi cu atenţie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuării rezervării. În cazul anulării rezervării conform condițiilor de mai sus, se vor restitui sumele încasate cu titlu de avans, mai puțin comisioanele bancare aferente, indiferent dacă sunt efectuate operațiuni bancare interne, sau externe .

Toate modificările, decomandările și anulările se vor face numai în scris, prin e-mail, menționându-se data și numele în clar a persoanei pe numele căreia s-a facut rezervarea. Dacă rezervarea este anulată cu 14 zile inainte de începerea sejurului, nu se percepe nici o taxă, urmând a se restitui sumele încasate în avans (situație în care s-a achitat avans). Dacă anularea se face cu mai puțin de 14 zile sau în caz de neprezentare, va fi încasată contravaloarea pentru 1 noapte cazare.

 

 Parcare

Parcarea este gratuită la Cabana Jasmin, în limita locurilor disponibile. Cabana Jasmin nu iși asumă responsabilitatea pentru integritatea automobilelor parcate, și/sau a obiectelor lăsate in acestea.

 

 Siguranța obiectelor personale

Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate sau pierdute în cabană. Dacă sunt găsite în cameră sau spațiile commune, vor fi trimise prin curier cu plata ramburs la adresa mentionată.

 

 Animale de companie

Se acceptă animale de companie după o discuție prealabilă cu administratorii și după acordul expres al acestora. Administratorii își rezervă dreptul de a refuza, cazarea animalelor de companie.

 

 Obiectii şi reclamaţii

Ne rezervăm dreptul de a le imputa clienților, independent de dorința acestora, în unele din următoarele situații puțin probabile:
Când se pleacă fără achitarea serviciilor, când se produc stricăciuni sau distrugeri (vezi lista inventar), sau se însușesc obiecte care nu le aparțin și care nu s-au achitat la plecare. Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării si nerespectarii conditiilor cabanei noastre, se va rezolva pe cale amiabilă, în cazul în care acest lucru nu este posibil, se va apela la alte metode legale. Personalul Cabanei Jasmin își rezervă dreptul să anunțe organele de Poliție în cazul constatării de acțiuni, fapte și/sau comportamente care contravin legii și a normelor de conduită normală.

 

 Clauze finale

Considerăm că orice persoană care solicită și beneficiază de serviciile Cabanei Jasmin, a luat cunoștință de termenii și condițiile mai sus menționate și le-a acceptat tacit.

 

 Modificări

Cabana Jasmin poate să actualizeze termenii si condițiile contractuale și poate să revizuiască procedurile pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, în orice moment, fără notificare prealabilă.